Ramazan coşkusu Merinos Park’ta yaşanacak

Bursa’da Ramazan ayının manevi coşkusu bu yılda Merinos Park’ta yaşanacak. Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kültür A.Ş, 11 ayın sultanı Ramazan ayına yönelik hazırlıklarını tamamladı.

Ramazan coşkusu Merinos Park’ta yaşanacak

Merinos Park’ta gerçekleştirilecek Temaşa-i Ramazan etkinliklerine ilişkin çalışmalarda sona gelinirken, park içindeki stantların kurulumları da tamamlandı. 

Merinos Park, bu yılda toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği, yardımlaşmanın arttığı, manevi duyguların kabardığı Ramazan ayının manevi coşkusunu yaşamak isteyenlerin ilk tercihi olacak.  

Tasavvuf müziğinden, animasyon gösterilerine, orta oyunundan Karagöz -Hacivat’a, faslı Ramazan konserlerinden sema gösterilerine dek onlarca farklı etkinliğin Ramazan ayının manevi atmosferine zenginlik katacağı Merinos Park’taki etkinliklerin yanı sıra park içine kurulan stantlar da Ramazan geceleri hayli renkli geçecek. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X