Ramazan Sokağı’nda şenlik başladı

Mudanya Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Uğur Mumcu Kültür Merkezi yanında kurulan Ramazan Sokağı’nda bir ay sürecek şenlikler başladı.

Ramazan Sokağı’nda şenlik başladı

ÖMER BİLİK

Ramazan Sokağı Şenliği’nin ilk gecesine Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Başkan Yardımcısı Mustafa Ay ve eşleri, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda ilçe sakini katıldı. Ramazan Sokağı’nın ilk programında fasıl grubu sahne aldı. Ardından Hacivat ve Karagöz gölge oyunu, orta oyunu, skeçler, yarışmalar ve birçok etkinlik gerçekleştirildi. Etkinliklerin yanı sıra Ramazan Sokağı’nda geleneklerin yaşatılması amacıyla kurulan ve ücretsiz olarak dağıtılan Osmanlı şerbeti, pamuk şekeri ve macun, Mudanyalıların büyük beğenisini topladı. 

Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, birlik ve beraberliğin, dayanışma ve yardımlaşmanın en güzel örneklerinin bir arada yaşandığı ramazan ayını, barışın ve kardeşliğin başkenti Mudanya’ya yakışır bir şekilde gerçekleştirdiklerini söyledi. Türkyılmaz, tüm Mudanyalıları iftar çadırlarında oruçlarını açmaya davet etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X