Rap’çi Sibel

İstanbul’da muhteşem bir konser veren Sibel Can, son dönemin fenomen şarkısı ‘Günah Benim’i Eypio ve Burak King’le birlikte seslendirdi.

Rap’çi Sibel

SAHNEDE MUHTEŞEM BULUŞMA

Sibel Can, Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu konserinde muhteşem bir geceye imza attı. Ayla Çelik’le ‘Bağdat’ şarkısında düet yapan Sibel Can, daha sonra ‘Günah Benim’ şarkısıyla fenomen olan rap’çi Eypio ve Burak King’le bir araya geldi. Adeta bir rap’çi edasıyla, videosu sadece Youtube’ta 107 milyondan fazla izlenen şarkıyı Eypio ve Burak King’le seslendiren Sibel Can, ayakta alkışlandı.

HER SEFERİNDE BÜYÜK HEYECAN

Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser vermenin bir sanatçı için çok önemli olduğunu söyleyen Sibel Can, heyecandan iki gündür uyuyamadığını belirtti. Manken Tülin Şahin ve modacı Nur Yerlitaş’ın da izlediği konserde sanatçının çocukları Engincan Ural, Melisa Ural ve Emir Aksüt de annelerini yalnız bırakmadı. Ancak kardeşler gazetecilere görüntü vermemek için büyük çaba harcadı.

Sibel Can, Eypio ve Burak King’le ‘Günah Benim’ şarkısını seslendirirken sahnede bir rap’çi edasıyla görüntü verdi.

Doğum günü 1 ağustos olan sanatçı, sahneye çıkmadan önce kuliste yaş günü pastasını kesti.

‘Bağdat’la bu yaza damga vuran Ayla Çelik şarkıyı bir kez de Sibel Can’la seslendirdi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X