Recep Altepe: ‘Dağ yöresini kalkındırmayı hedefliyoruz’

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükorhan ilçesine bağlı Kınık Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldiği iftar programında, “Büyükşehir Belediyesi olarak, dağ yöresini kalkındırmayı hedefliyor ve çalışmalarımızı bölgenin ihtiyaçları doğrult

Recep Altepe: ‘Dağ yöresini kalkındırmayı hedefliyoruz’

Ramazan ayında her akşam farklı bir ilçede ve farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Büyükorhan ilçesinin Kınık Mahallesi’nde gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

Altepe, Kınık’ta yaklaşık bin kişinin orucunu aynı sofrada açtığı iftarda Ramazan ayının bereketine ve önemine dikkati çekti. Bursa’ya hizmet etmenin kendisi için büyük onur olduğunu söyleyen Altepe, “Ecdat yadigarı topraklarımız olan dağ yöremizi seviyoruz. Buraya hizmet etmek bizler için büyük onur. Her zaman buradayız ve Allah nasip ettikçe, gücümüz yettikçe hizmetlerimize devam edeceğiz” dedi.

Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin bölgeyi kalkındırmayı hedeflediğini anlatarak, “Tüm ekibimizle buradayız ve ‘bu bölgeyi nasıl kalkındırırız, nasıl canlandırırız’, ona bakıyoruz. Daha işin başındayız. Kınık, 1 yıldır Büyükşehir’de. Büyükşehir buraya geldiyse gerekenler yapılacaktır. Burası artık Büyükşehir’in bir mahallesi oldu, gereken ne varsa biz yapacağız” şeklinde konuştu.

Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin kırsalı kalkındırma çabasında olduğunu vurgulayarak, “Bina yapmak kolay. Biz üretimi arttıralım ve burası göç vermesin diyoruz. Kınık daha çok canlansın, hareketlensin. Derdimiz, hedefimiz bu. Ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Büyükorhan Belediye Başkanı Hasan Taş ise, Büyükorhan’ın yanında olduğunu hissettiren Başkan Altepe’ye teşekkür etti.

Başkan Altepe, iftarın ardından Kınık Mahallesi’nde gezerek vatandaşlarla sohbet etti, mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinledi. Vatandaşlar da Altepe ile birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Büyükşehir Belediyesi’ne duydukları güvene dikkati çekti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X