Recep Altepe iletişimcilerle buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Basın İlan Kurumu’nun (BİK) İŞKUR’la ortaklaşa düzenlediği ‘Yeni Nesil Gazetecilik Eğitimi’ kapsamında genç iletişimcilerle söyleşiye katıldı.

Recep Altepe iletişimcilerle buluştu

Yoğun ilgi gören ve moderatörlüğünü BİK Bursa Şube Müdürü Osman Başeğmez’in yaptığı söyleşi, Bursa Kent Konseyi’nin Merinos’taki yerleşkesinde gerçekleşti. 

Yaklaşık 1 saat süren söyleşide geleceğin gazetecilerine ‘Büyükşehir ve medyanın Büyükşehir nezdindeki önemine ilişkin’ bilgiler veren  Altepe, yapılan yatırım ve hizmetlerle Bursa’nın yarının güçlendirmeye çalışırken gerek yazılı ve görsel medyadan gerekse sosyal medyadan sonuna kadar yararlandıklarını söyledi. 

Altepe, Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü basın faaliyetlerine de değindi. Türkiye’nin en önemli şehirlerinden birinde yerel yönetimde bulunmanın kendilerini ister istemez haberin kaynağı haline getirdiğini vurgulayan  Altepe, hizmete aldıkları projelerin kamuoyunca daha iyi anlaşılması için çeşitli bülten, broşür, kitapçık, dergi ve kitap gibi süreli yayınlar çıkarttıklarını anlattı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X