Recep Amca’ya yılbaşı hediyesi

Karaman’ın Ermenek İlçesi’nde maden ocağını su basması sonucu yaşamını yitiren 18 maden işçisinden, oğlu Tezcan Gökçe’nin cenaze namazı sırasında ayağındaki yırtık lastik ayakkabıyla gündeme gelen Recep Gökçe ile ölen madencinin eşi ve çocuklarının oturdu

Recep Amca’ya yılbaşı hediyesi

Alt katı kiler olarak kullanılan 2 katlı evin dışı sıvanarak pencereleri değiştirildi. Recep Gökçe’ye ait olan evin ahşap merdivenleri yenilendi. Evin içerisi şark odası şeklinde döşendi ve içerisine banyo ve tuvalet yapıldı. Hemen bitişiğinde bulunan ve Tezcan Gökçe’nin eşi Ayşe Gökçe’nin 2 çocuğuyla birlikte oturdu evin içerisi ise tamamen değiştirildi. İç duvarları sıvanarak boyanan, kapıları da değiştirilen eve ankastre mutfak yapıldı. Tuvalet ve duşkabin yapılan evde kapılar da yenilendi.

EŞİM ÖLMESEYDİ DE

Maden faciasında hayatını kaybeden Tezcan Gökçe’nin eşi 34 yaşındaki Ayşe Gökçe duygularını, ‘Keşke bu facia yaşanmasaydı da evimiz yenilenmeseydi. Biz eşimle birlikte yavaş yavaş eksiklikleri beraber giderebilseydik” sözleriyle dile getirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X