Recep Bölükbaşı ve yönetim davasında karar

Bursa Cumhuriyet Başsavcısı tarafından yapılan inceleme sonucunda Recep Bölükbaşı dahil 22 kişi hakkında açılan davada, ‘Soruşturmaya gerek olmadığı’ kanaatine varıldı.

Recep Bölükbaşı ve yönetim davasında karar

Bursaspor Başkanı Ali Ay’ın, eski başkan Recep Bölükbaşı ve yönetim ile ilgili yaptığı suç duyurusuyla ilgili Cumhuriyet Savcılığınca takipsizlik kararı verildi. 

Ali Ay başkanlığındaki yönetim kurulu, 19 Ocak’taki olağanüstü kongrede, genel kurul üyelerinin yönetim ve denetim kurulu raporlarını ibra etmemesiyle başlayan süreçte, iki ayrı bağımsız denetim şirketi tarafından yürütülen incelemeler sonucu oluşturduğu raporlar doğrultusunda hazırladığı suç duyurusu dilekçesini, avukatları aracılığıyla 11 Mayıs’ta Bursa Cumhuriyet Başsavcılığına teslim etmişti. 

İTİRAZ EDİLEBİLECEK

Suç duyurusunda bir klasör halinde yapılan ve Recep Bölükbaşı ile yönetiminin görev yaptığı 16 Mayıs 2013 ve 19 Ocak 2016 tarihleri arasındaki yaptıkları icraatlar yer almıştı. Yaklaşık 6 aydır Memur Suçları Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma dün tamamlandı. Savcılık tarafından 22 sanığın ifadesine başvurulurken, yapılan inceleme sonucunda sanıklar hakkında takipsizlik kararı verildi. Bursaspor avukatlarının, 15 gün içerisinde Nöbetçi Asliye Ceza Mahkemesi’ne giderek karara itiraz edecekleri belirtildi

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X