Recep Yılmaz İnegölspor’da

Bordo beyazlılar dış transferde ilk olarak geçtiğimiz sezon Kocaeli Birlikspor’dan sol bek Recep Yılmaz ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı.

Recep Yılmaz İnegölspor’da

Spor Toto 2. Lig’de yeni sezon için şampiyonluk planları yapan İnegölspor kadrosunu Kocaeli Birlikspor’dan Recep Yılmaz ile güçlendirdi. Bordo beyazlılar, kulüp tesislerinde başarılı sol bek ile 2 yıllık resmi sözleşme imzaladı. Törende konuşan Asbaşkan Mehmet Döngel, ‘İlk dış transferimizi Recep Yılmaz ile gerçekleştirdik. 1987 doğumlu ve Bursalı olan kardeşimizin İnegölspor’a büyük katkı vereceğini düşünüyoruz’ dedi.

HEDEF PTT 1. LİG

İnegölspor’un yeni transferi Recep Yılmaz ise ‘Her iki taraf için hayırlı uğurlu olsun. Allah utandırmasın. İnegölspor’da güzel bir oluşum var. Bu sene hedefimiz bir üst lige çıkmak. Bunun içinde elimizden en iyisi ne geliyorsa sahada en iyi şekilde icra edeceğiz. İnegöl için ne gerekiyorsa yapacağız’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X