‘Reform üstüne reform yapacağız’

Seçimden sonraki dönemi 4 altın yıl olarak nitelendiren İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, “Sandıkta görev bize çıkınca, 4 altın yılda kararlar alıp reform üstüne reform yapacağız” dedi.

‘Reform üstüne reform yapacağız’

GÜRHAN ADANA

İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Yenişehir Saat Kulesi Meydanı’nda vatandaşlara hitap etti. Türkiye’nin, Bursa’nın ve Yenişehir’in hedeflerini buluşturmak için 1 oyun bile değerinin olduğunu söyleyen Ala, “Sokaklarda, meydanlarda gördüğümüz heyecan inşallah sandığa yansıyacak” diye konuştu.

 

Seçimden sonraki dönemi 4 altın yıl olarak nitelendiren Ala, “Sandıkta görev bize çıkınca 4 altın yılda kararlar alıp reform üstüne reform yapacağız. 2023 hedeflerine 2023’ten önce ulaşacağız. Bu hedefleri çok daha erken yakalayacağız” dedi.

Ülkeyi milletin yönetmesine karar verilerek cumhuriyetin kurulduğunu, birçok kez millet iradesinin önüne tuzaklar, bariyerler konulduğunu ifade eden Efkan Ala, “Ne zaman ki sandıktan güçlü, istikrarlı, Türkiye’nin gelecek hedeflerine odaklanmış bir iktidar çıkıyor, işte o zaman talepleriniz yerine geliyor. Çünkü siz yönetmeye başlıyorsunuz memleketi. Ama ne zaman ki, bir tereddüt hasıl oluyor, tek başına güçlü bir iktidar görünmüyor ufukta, o zaman yerlerine gizlenmiş bütün memleket, millet düşmanları bir bir ortaya çıkıyor” ifadelerine yer verdi.

Vatandaşların seçtiği milletvekillerinin, millet iradesini unutmaması ve başkalarının karşısında diz çökmemesi gerektiğini vurgulayan Ala, “Milletimiz öyle bir kararlılıkla sandığa sahip çıkıyor ki ey beyler, artık öyle yandan yöreden giderek, paralel yol, yan yol, derin yollardan giderek memleket yönetemeyeceksiniz. Yönetmek mi istiyorsun memleketi, kolayı var, sandığa geleceksin. Milletimizin önünde önünü ilikleyeceksin ve millet sandıkta ‘evet’ oyu verirse yöneteceksin” diye konuştu. 

HER OY DEĞERLİDİR

Başladıkları büyük projelerin yarım kalmaması gerektiğini, bu büyük hizmetleri vatandaşların oylarıyla oluşan güven ve istikrar ikliminde yaptıklarını ifade eden Ala, “Her oy değerlidir. ‘Bir oydan ne olur’ demeyin. Ne oluyor bakın, siz onu verince dünyanın en büyük havalimanlarından birini 5 kuruş ödemeden yapabiliyoruz. Senin bir oyunla dünyanın en büyük havalimanı yapılıyor” değerlendirmesinde bulundu. 

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

İçişleri eski Bakanı Efkan Ala ve beraberindekiler Erzurumlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret edip pazar yerindeki vatandaşlarla sohbet etti. Ala, bir simitçiden simit satın alarak vatandaşlara ikram etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X