Rehavetin eseri!

Taşkın Güngör, Kocaeli Birlik maçında oyuna iyi konsantre olamadıklarını belirterek, “Rakip 10 kişi kaldıktan sonra gardımızın düşmesi yenilgiyi getirdi” dedi.

Rehavetin eseri!

SADULLAH ORGAN

 

İnegölspor Teknik Direktörü Taşkın Güngör, Kocaeli Birlikspor’a deplasmanda 3-1 yenildikleri için üzgün olduklarını söyledi. 

Oyuna çok kötü başladıklarını belirten Güngör, “İyi konsantre olamadık. Belki bizim ve rakibin son haftalarda aldığı sonuçlar rehavete de sebep olmuş olabilir. İkinci yarıya biraz daha iyi başladık. Baskı kurmamıza rağmen rakibin gördüğü kırmızı kart bizim gardımızı düşürdü. 10 kişi kalmış bir takım karşısında üzücü bir mağlubiyet aldık. Kocaeli Birlik bizden daha istekli, daha arzulu oynadı. Bu mağlubiyeti almamamız gerekiyordu, seriye devam ettirmek zorundaydık. Çünkü başka türlü yukarıya yaklaşma şansımız azalıyor” diye konuştu.

EKSİKLER BELİMİZİ BÜKTÜ

 

Sakatlıkların alternatifleri azalttığını da ifade eden Güngör, “Kemal ve Raif’in ilk yarıda yaşadıkları sakatlıklar nedeniyle bir anda iki zorunlu değişiklik yapmak zorunda kaldık. Oyuna mutlaka etki etti ama futbolda bunlar oluyor. Sakatlık oldu diye ağlayacak halimiz yok. Yerlerine giren arkadaşlar da bu takımın futbolcuları. 

Onlarda çok daha iyisini yapabilirdi. 10 kişi kalan rakibe karşı erken gol bulacağım telaşıyla oyun formatını değiştirmemiz en büyük hata oldu. Çok daha iyi oynarken rakibin 10 kişi kalması bize dezavantaj olarak yansıdı. Bu maçı kaybettiğimize üzüldüm. Çünkü yukarıyı yakalayabilirdik. Tekrar bir dönüş yapıp, Amedspor maçına daha iyi konsantre olmamız gerekiyor. Yolumuza böyle devam etmek istiyoruz” dedi.

Taraftar kahroldu

İnegölspor’u desteklemek için İzmit’e çıkarma yapan 300 dolayındaki bordo beyazlı taraftar 2-1’lik yenilgiye kahroldu. İnegölspor taraftarı maç boyunca takımlarını desteklerlerken,rakip takım taraftarları ile güzel dostluk örnekleri sergilemeleri de büyük alkış aldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X