‘Rekabet kaliteyi getirir’

Bursa Halkla İlişkiler Derneği’nin (BHİD) genel kurulu öncesi adaylığını açıklayan Bedirhan Bozali, “Rekabetin olduğu yere kalite gelir” dedi.

‘Rekabet kaliteyi getirir’

ASLIHAN AYDIN

 

BHİD’in seçimi için adaylar çalışmalarını sürdürüyor. Dün ekibiyle birlikte Olay Medya’yı ziyaret eden Başkan Adayı Bedirhan Bozali, yaklaşık 12 yıldır sektörde çalıştığını söyledi. 

 

Bozali, mesleğin farkındalığını artırmak için çeşitli projeler hazırladıklarını belirterek, “Meslektaşlarımızın daha donanımlı bireyler olmaları için sürekli organizasyonlarımız olacak.  Konusunda uzman kişilerden destek alarak sertifikalı eğitim programları organize edeceğiz” diye konuştu. Bursa’da bugüne kadar yapılmayan marka günleri ve itibar yönetimi ile ilgili konferanslar düzenleyeceklerini anlatan Bozali, 28 Nisan’da yapılacak genel kurul için, “Rekabetin olduğu yere kalite gelir. İnşallah kaliteli bir yarış olacaktır” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X