Rekor olmasa ne yazar

Büyükşehir Belediye Stadı’nda belki en yüksek taraftara ulaşılamadı fakat destek süperdi.

Rekor olmasa ne yazar

Bursasporlu taraftarlar Atiker Konyaspor maçına büyük ilgi gösterdi. Günler öncesinden tükenen biletler sonrası ‘Acaba taraftar rekoru kırılacak mı?’ soruları gündeme gelmişti.

Beklenen olmadı ancak tribüne gelen 30 bin 99 taraftar 90 dakika takımlarına büyük destek verdi. Maçın başından sonuna kadar hiç susmayan ve yaptıkları şovlarla adeta itici güç olan yeşil beyaz sevdalıları oynanan futboldan da memnun kaldı.

Maç sonrası alınan 3 puanı futbolcularla birlikte kutlayan taraftarların coşkusu görülmeye değerdi. Bu arada karşılaşmayı 2 bin kadar Atiker Konyaspor taraftarı da takip etti. 

Sow seriye taktı

Performansıyla eleştirilen ve bir transfer fiyaskosu olarak görülen Moussa Sow son haftalarda şaha kalktı. Göztepe ve Kardemir Karabükspor maçlarının ardından dün de Atiker Konyaspor filelerini havalandıran Senegalli forvet, büyük sevinç yaşadı. Barış Yardımcı’nın asistinde kaleci Serkan Kırıntılı’yı avlayan Sow, gol sonrası secdeye yattı. 

Son dakikalar geçmek bilmedi

Adis Jahovic’in 89. dakikada penaltıdan attığı gol sonrası uzatma dakikaları geçmek bilmedi. Hakem Ali Palabıyık 7 dakika uzatma verirken, Orkan Çınar’ın şutunda Harun Tekin mutlak bir golü engelledi. Palabıyık’ın düdüğü sonrası tribünlerde büyük coşku vardı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X