Rekor peşinde

Bugüne dek çektiği filmlerle 2 milyon seyirci rakamının altına hiç düşmeyen Mahsun Kırmızıgül, yeni hikayesi ‘Vezir Parmağı’yla yine iddialı geliyor.

Rekor peşinde

BEŞ HAMALIN HİKAYESİ…

Osmanlı döneminde geçen ‘Vezir Parmağı’nda bir dönem hikayesini anlatan Mahsun Kırmızıgül, beş farklı bölgeden seçilen hamalların savaşa giriş öyküsünü sinemaya taşıyacak.

İlk filmi ‘Beyaz Melek’ 2 milyon 32 bin, ‘Güneşi Gördüm’ 2 milyon 566 bin, ‘New York’ta Beş Minare’ 3 milyon 474 bin ve ‘Mucize’ de 3 milyon 737 bin 605 kişi tarafından izlenen Kırmızıgül’ün ‘Vezir Parmağı’yla yeni bir rekor kırması bekleniyor.

EN KALABALIK KADRO…

Mahsun Kırmızıgül, yönetmen, senarist ve oyuncu olarak yer aldığı filmde diğer çalışmalarında olduğu gibi yine tiyatronun usta isimlerine görev verdi.

Sanatçıya filmde, Ali Sürmeli, Talat Bulut, Altan Erkekli, Cihat Tamer, Nuri Alço, Yasemin Yalçın, Gülben Ergen, Derya Şensoy, Meral Çetinkaya, Aydan Burhan ve Defne Yalnız gibi isimler eşlik etti. Merakla beklenen yapım 27 Ocak 2017’de seyirciyle buluşacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X