Rektör yardımcısı Yüce’den Çağlayan’a ziyaret

Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce ve beraberindeki heyet Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti.

Rektör yardımcısı Yüce’den Çağlayan’a ziyaret

Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce beraberinde, Mühendislik Fakültesi İnşaat Bölümü Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangül, Orhangazi MYO Müdürü Doç. Dr. Erkan Yaslıoğlu, Yapı İşleri Daire Başkanı Ruhi Gürkan ile birlikte Orhangazi’ye geldi. Rektör yardımcısı ve beraberindeki heyet Orhangazi MYO’nun Yeniköy altındaki yeni binasında incelemelerde bulunarak burada acil yapılması gereken çalışmaları masaya yatırdı.

 

Yüce ve beraberindeki heyet okul binasında yaptıkları incelemenin ardından ise Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı makamında ziyaret etti. Toplantı yapan heyet, Orhangazi Belediyesi ile koordineli bir şekilde binanın eksikliklerinin giderilmesi için görüş alışverişinde bulundu. Doğalgaz çalışmalarının yanı sıra alt yapı ve diğer işler ile ilgili olarak planlama yapan heyet, okulun yeni eğitim öğretim döneminde hizmete girmesi için çaba harcıyor.

Çağlayan, Armagaz ile olan görüşmeler başta olmak üzere diğer alt yapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarında belediye olarak devrede olduklarını ve büyükşehir belediyesinin de desteği ile bu çalışmaları tamamlayıp okulun hizmete girmesi için ekip olarak çalıştıklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X