Rektör’den mezunlara müjde

Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, mezunların üniversite ile bağlarını koparmamaları için proje üretmeye çalıştıklarını söyleyerek, “Sadece mezunlar değil, emekli öğretim üyelerimiz için de aynı çatı altında misafir edeceğimiz bir yerimiz

Rektör’den mezunlara müjde

Uludağ Üniversitesi Mezunlar Derneği (UMED) Başkanı Figen Dalgakıran Arat ve Yönetim Kurulu Üyeleri, UÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişinin gerçekleştirildiği ziyarette Uludağ Üniversitesi’nin yeni dönem vizyon ve projelerinden bahseden Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, göreve geldiği ilk haftadan itibaren üniversiteye yeni bir bakış açısı getirmeye çalıştıklarını vurguladı. 

Yeni dönemde kampüs alanı içerisinde de çağdaş ve kullanılabilir bir yapılaşma modeline gideceklerini vurgulayan Rektör Ulcay, bu alanlar içerisinde özellikle dernek ve öğrenci kulüpleri kurulması için yerleşkeler yapacaklarını kaydetti. 

Uludağ Üniversitesi Mezunlar Derneği için de bir lokal oluşturmayı planladıklarını belirten Ulcay, “Sizleri de unutmadık. Üniversitemizde yeriniz olsun istiyoruz. Mezunların üniversite ile bağlarını devam ettirmesi için çalışıyoruz. Sadece mezunlar değil, emekli öğretim üyelerimiz için de aynı çatı altında misafir edeceğimiz bir yerimiz olsun istiyoruz. Bunu da yatırım planlarımıza aldık. Tüm bu anlattıklarımın mimari projeleri hazırlanıyor. İlerleyen dönemlerde hayata geçirecek ve sizlerin kullanımına sunacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X