Renault Tedarikçi Kalite Ödülü Ak Press Otomotiv’in

Datatech Şirketler Grubu bünyesinde, otomotiv yan sanayinde, otomobil gövde şasi ve mekanizma parçaları üreten Ak Pres Otomotiv, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da ‘Renault Tedarikçi Kalite Ödülü’nü aldı.

Renault Tedarikçi Kalite Ödülü Ak Press Otomotiv’in

Ak Pres Otomotiv, Renault’un Avrupa’daki tüm tedarikçileri arasından sıyrılarak, söz konusu ödülün sahibi olan tek Türk markası oldu. Ödül töreni Fransa’nın başkenti Paris’te gerçekleştirildi.

Ak Pres Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Küçükoğlu, buradaki konuşmasında, “Firma olarak her zaman çevreye ve topluma duyarlı kalarak, insana saygı ve sürekli iyileştirme prensiplerimiz çerçevesinde, koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefiyle üretimimizi gerçekleştiriyoruz. Bu hassasiyetimizin ödül olarak bize dönüşü gurur verici bir sonuçtur” dedi. Fabrika Yöneticisi Erol Kırcı ise, başarılarının bir kez daha tescillenmesinin kendileri için ayrı bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Ak Pres Otomotiv olarak, 2013 yılında da kalite, maliyet ve sevkiyat konularında gösterdikleri üstün performans nedeniyle yine Renault’dan “En Başarılı Yan Sanayici” ödülünü aldıklarını hatırlatan Kırcı, “Tedarikçisi olduğumuz dev firmalardan aldığımız ödüller bize büyük moral veriyor ve daha çok çalışmaya teşvik ediyor. Gelecek yıllarda da aynı heyecan ile çalışmayı sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X