‘Renkli bir takımız’

Recep Altepe ve Hamza Hamzaoğlu’nun da forma giydiği maçta fileler delik deşik oldu, gündem yine Bursaspor’du. Kasımpaşa maçıyla moral bulduklarını ifade eden genç teknik adam ‘Aynı çizgiyi kalan haftalarda da sürdürmek istiyoruz. Recep Başkanımızın her z

‘Renkli bir takımız’

TOLGA ÖZTAŞ

Önceki akşam Elmasbahçelerspor ait halı saha tesislerinde renkli bir karşılaşma vardı. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nun da forma giydiği özel maçta fileler delik deşik oldu. Büyük bir çekişmeye sahne olan maçta Altepe ve Hamzaoğlu aynı takımda forma giyerken, Büyükşehir Başkanvekili Abdülkadir Karlık, Bursaspor yardımcı antrenörleri Fuat Buruk ile İsa Turan ve Elmasbahçeler halkı da maçta forma giydi. 

ANI OLSUN İSTEDİK

Eğlenceli geçen maçta Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe golleriyle, Teknik Direktör Hamza Hoca ise asistleriyle en plana çıktı. Karşılıklı atılan gollerle mücadele 12-12 berabere tamamlandı. Başkan Recep Altepe ‘Stresli hayat koşuşturmasından uzaklaşmak için güzel bir maç organize ettik. Hamza Hoca’da sağ olsun bizi kırmadı. Hocamızı mahallemizde ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Ben zaten fırsat buldukça spor yapıyorum ama bu sefer Hamza hocamız ile güzel bir anı oldu.’ dedi.

STRES ATTIK

Oynanan halı saha maçında performansıyla göz dolduran Hamza Hamzaoğlu ise, ‘Recep Başkanımızla ilk defa oynuyoruz. Böyle bir organizasyon daveti için kendisine teşekkür ediyorum. Bizim için de değişiklik oldu. Stresli bir iş yapıyoruz, ortam biraz gergin. Ancak Recep Başkanımız sayesinde bu stresten biraz olsun uzaklaştık. Kasımpaşaspor maçı da bize moral oldu. Aynı çizgiyi kalan haftalarda da sürdürmek istiyoruz’ dedi. 

Maç sonunda Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’nu Elmasbahçespor Başkanı Erkan Aydemir tesislerde ağırladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X