Renkli gala

Başrollerini Murat Boz, Yasemin Allen ve İrem Sak’ın paylaştığı ‘Dönerse Senindir’ filminin galası önceki akşam ünlü isimleri katılımıyla gerçekleşti.

Renkli gala

EN ŞANSLI MURAT BOZ HAYRANIYIM

Romantik komedi türündeki ‘Dönerse Senindir’ önceki akşam seyirciyle buluştu. Çok sayıda ünlü ismin katılıdğı galada birlikte objektiflerin karşısına geçen başrol oyuncuları Murat Boz, Yasemin Allen ve İrem Sak, şıklıklarıyla dikkat çektiler. İlginç bir itirafta bulunan İrem Sak, ‘En şanslı Murat Boz hayranıyım, bunu artık kabul ediyorum’ dedi. 

YASEMİN ALLEN GÜZELLİĞİYLE GÖZ KAMAŞTIRDI

 Geceye beyaz derin yırtmaçlı dekolte bir elbise katılan Yasemin Allen, tüm dikkatleri üzerinde topladı. Yüzünün sağ tarafına taşlarla çiçek figürü yaptıran Allen, filmdeki başarılı performansıyla da göz doldurdu. Yakışıkıl popçu Murat Boz ise ‘Filmde aşk acısı çeken bir ama hayata tutunan ve umudunu kaybetmeyen ve aşkını geri kazanmak için her şeyi göze alabilen bir fotoğrafçıyı canlandırıyorum’ dedi.  

LÜZUMSUZ ŞEYLERİ KONUŞMAM

Galanın konuklarından Murat Dalkılıç, yılbaşı gecesi Demet Akalın’la sahneye çıkacağı Bakü konseri için yaşanan afiş krizi hakkındaki sorulara cevap verdi. Dalkılıç, ‘Ülkemizde yeterince problem var. Öyle lüzumsuz şeyleri konuşup gereksiz gündem yaratmak istemiyorum’ dedi.

Aslı Enver, galada sevgilisi Murat Boz’u yalnız bırakmadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X