Resmen açıklandı! Sona erdi…

Temsa Üst Yöneticisi (CEO) Tolga Kaan Doğancıoğlu,- “Konkordato sürecinin resmen sona ermesini, Temsa’nın eski parlak günlerine dönüşünün ilk adımı olarak görüyoruz” dedi.

Resmen açıklandı! Sona erdi…

Temsa’dan yapılan yazılı açıklamaya göre, Türkiye’nin önde gelen sanayi şirketlerinden Temsa Ulaşım Araçları’nın (TEMSA) konkordatodan çıkışı resmiyet kazandı. Adana 1’inci Asliye Ticaret Mahkemesi’nin 25 Aralık 2019 tarihli kararı ile konkordato sürecine giren Temsa, geçtiğimiz günlerde finansal olarak sağlıklı bir yapıya kavuşması nedeniyle kendi isteğiyle bu süreçten feragat etmiş ve ilgili mahkemeye başvuruda bulunmuştu.

Açıklamaya göre, Mahkeme, 11 Aralık 2020’de verdiği kararla Temsa’nın konkordato sürecinin sonlandırılmasına hükmederken, geçtiğimiz günlerde hisseleri Sabancı Holding – PPF Group ortaklığına devredilen Temsa için de yeni bir dönem başlamış oldu. Konkordato sürecinin geride kalmasıyla birlikte ilgili anlaşma da resmen yürürlüğe girmiş oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X