Reyting için kıymayın! Gülperi dizisine yorum yağıyor!

Show TV’de Cuma akşamı 11. bölümü yayınlanacak olan dizinin yeni tanıtımı, izleyenleri şoka uğrattı!

Reyting için kıymayın! Gülperi dizisine yorum yağıyor!

Ejder’in Can’ı kaçırmasından sonra Gülperi, Hasan ve Bedriye, büyük bir acı yaşıyor.

Her yerde Can’ı arayan aile, Can’ın annesine yazdığı mektubu okuyunca daha da perişan oluyor.

Yeni yaşını kutlamak için Can’a sürpriz yapan Gülperi ve kardeşleri, Can’ın ortadan kaybolmasından sonra birbirlerine kenetlenerek onu bulmak için çırpınıyor.

Bu arada Can, amcasının elinden kaçıyor. Bir otoparka girdikleri andan araçtan inip koşmaya başladığı görülen Can’a araba çarptığı tanıtımdaki efektlerden anlaşılıyor.

Bu görüntüler her ne kadar Can’ın ölmüş olduğu ve ona bir mezar kazıldığı şeklinde algılansa da izleyiciler buna inanmak istemiyor.

Can’ın reyting için kurban edilmeyeceğini düşünen izleyenler, baygın olabileceği ya da akıllıca bir manevra ile hareketsizce durarak ölmüş rolü yaptığı da ihtimaller arasında. Can’ın ölmemesi dileklerini sosyal medyadan ileten izleyiciler, senariste “Can’a sakın kıymayın, bir şekilde kurtulsun” şeklinde yorumlar gönderiyorlar.

“Can ölürse Gülperi’den daha çok üzülürüz, diziyi Can için izliyorum, Can ölürse izlemem” şeklinde dizinin yeni tanıtımına yorum yağdığı görülüyor sosyal medyadan.

Yeni bölümde Gülperi’nin perişan haline dayanamayan Kadir, ona yardımcı olmaya çalışıyor. Ancak işin altından yine Şeyma çıkıyor! Hasan, Kadir’in Şeyma ile konuşmasına tanık oluyor ve Şeyma’nın yaptıklarının Can’ın kaçırılmasına neden olduğunu duyuyor.

İşte 11. bölüm tanıtımı:
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X