Reyting rekortmeni dizinin tecavüz sahnesine tepki yağıyor!

Dün akşam atv ekranlarında 33. bölümü yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisini izleyenler, Gülten’in başına gelenlerden sonra diziyi sosyal medyada eleştirmeye başladılar.

Reyting rekortmeni dizinin tecavüz sahnesine tepki yağıyor!

Kimi zaman Züleyha’nın arkasından iş çevirip, Yılmaz’a duyduğu aşkla olmadık işler yapan Gülten, yine de dizinin sevilen bir karakteri.

Bir Zamanlar Çukurova 33. bölümde Gülten’e tecavüz edilmesine, izleyici isyan etti!

Başına gelenleri hiç haketmediğini düşünen izleyiciler, yeni bölümde Hünkar’ın yeğeni Ercüment tarafından tecavüze uğramasına ise sert tepki verdi.

“Yazık ettiniz Gülten gibi tertemiz bir kıza” şeklinde yorumlar yapan izleyiciler, Hünkar’ın olayı kapatma telaşını da eleştirdi.
 

“Dizi de olsa yüreğimiz yandı. Yapılır mı bu kadar masum bir kıza?” diyerek yaşananlara kızan izleyiciler, Gülten’in olay sonrasında girdiği travmayı izlerken çok zorlandıklarını, göz yaşlarını tutamadıklarını sosyal medyada ifade ediyorlar.

Bu arada Gülten karakterini oynayan Selin Genç’e de sosyal medyadan övgüler yağıyor. Özellikle Hünkar ile konuştuğu, olayın şoku ile perişan olduğu o anlarda oyuncunun başarılı performansına dikkat çeken izleyiciler, ekran başında izlerken nefeslerini tuttuklarını söylüyorlar.

Hünkar’ın yaşananlardan dolayı kendisini sorumlu tuttuğu, yeğeninin nasıl bir insan olduğunu bildiği halde çiftlikte kalmasına izin verdiği için kendisini suçladı sahne, izleyenleri de etkiledi.

Hünkar ve Gülten’in duygusal konuşmaları ve birbirlerine sarılıp ağladıkları o sahne, izleyiciyi de perişan etti. Hünkar’ın “Hepsi benim suçum. Ne olur benim affet çocuğum” sözleri, ekran başındakileri de hüzünlendirdi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X