Reyting rekortmeni diziye girdi, ortalık karıştı!

Reyting yarışında zirvede yer alan ve her bölümü sosyal medyada gündem olan ‘Sadakatsiz’in 19’uncu bölümünde; Cemal Hünal’ın canlandırdığı Sinan’ın yıllar sonra Asya’nın yanına Tekirdağ’a gelmesi, Volkan’ı çileden çıkarıyor. İkilinin peşinden İstanbul’a giden Volkan, Sinan’la kavga ediyor. Derin ise eşi Volkan’a not bırakıp evi terk ediyor.

Reyting rekortmeni diziye girdi, ortalık karıştı!

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrol oynadığı Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Sadakatsiz’, 24 Şubat Çarşamba günü saat 20.00’de 19’uncu bölümüyle ekrana gelecek.

Sadakatsiz'de olay! Diziye girdi, ortalık karıştı! - Sayfa:2

CEMAL HÜNAL DAMGASI

‘Sadakatsiz’in merakla beklenen 19’uncu bölüm ikinci fragmanı yayınladı. Diziye dahil olan Cemal Hünal, ‘Sinan’ karakteriyle yeni bölüme damga vuracak.

Sadakatsiz'de olay! Diziye girdi, ortalık karıştı! - Sayfa:3

Asya’nın arkadaşı Sinan, yıllar sonra Tekirdağ’a Asya’yı görmeye geliyor. Aniden çıkan bu misafir, Asya’yı hem çok şaşırtıyor hem de oldukça mutlu ediyor.

Sadakatsiz'de olay! Diziye girdi, ortalık karıştı! - Sayfa:4

Asya, Sinan’nın sürpriz teklifiyle küçük bir tatil için İstanbul’a gidiyor. Ancak bu durum, Asya’ya olan duyguları devam eden eski eşi Volkan’ı çileden çıkarıyor.

Sadakatsiz'de olay! Diziye girdi, ortalık karıştı! - Sayfa:5

‘NE İŞİN VAR BURADA?’

Volkan, oğlu Ali’yi arayıp annesinin nerede olduğunu sorunca aldığı cevap karşısında çılgına dönüyor ve İstanbul’a Asya ve Sinan’ın yemek yediği otele baskın yapıyor.

Sadakatsiz'de olay! Diziye girdi, ortalık karıştı! - Sayfa:6

Volkan, “Ne işi var burada? Otel köşelerinde böyle adamlarla ne yapıyordun?” diyerek Asya’ya hesap soruyor. Bu tavırdan rahatsız olan Sinan, Volkan’a tepki gösteriyor ve ikili yumruk yumruğa kavga ediyor.

Sadakatsiz'de olay! Diziye girdi, ortalık karıştı! - Sayfa:7

‘ASYA’YA DÖNEBİLİRSİN, BİTTİ’

Kavga sonrası perişan halde evine dönen Volkan, ikinci bir şok yaşıyor. Yatak odalarına “Asya’ya dönebilirsin, bitti” yazılı bir not bırakan Derin, Volkan’ı terk ediyor.

Sadakatsiz'de olay! Diziye girdi, ortalık karıştı! - Sayfa:8

Volkan, Derin’in şoke eden mektubuna ne tepki verecek? Derin ve Volkan ayrılacak mı? Yapımcılığını Medyapım ve Mednova’nın üstlendiği, BBC’nin BAFTA Ödüllü dizisi ‘Doctor Foster’dan uyarlanan ‘Sadakatsiz’in yeni bölümü merakla bekleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X