Reytingler alt üst! İki iddialı yapımda flaş gelişme…

Hangi yapımların ilk sıralamalara yerleştiği merak ediliyor. Bilindiği üzere her sabah, bir önceki güne ait reyting sonuçları açıklanıyor. Dünün en çok izlenen yapımların izleyicilerin tercihleri ile belirlendi. Peki, dün en çok hangi dizi ve program izlendi? İşte 10 Mart 2023 reyting birincisi…

Reytingler alt üst! İki iddialı yapımda flaş gelişme…

Medya gündemini takip edenler ve televizyon izleyicileri tarafından takip edilen reyting sonuçları verileri açıklandı. Dizilerin, yarışma programlarının ve haber bültenlerinin ilk sıralarda yer aldıkları reytinglerde 10 Mart’ın kazananları belli oldu. Peki, dün en çok hangi dizi ve program izlendi? İşte günün reyting sonuçları, total, AB ve ABC1 reyting sıralaması…

10 MART REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI

10 Mart tarihinde yayınlanan programların reyting sonuçları açıklandı. Total’de 1.sırada Star TV’de izleyiciyle buluşan “Yalı Çapkını”, 2. sırada Show TV’de ekrana gelen “Kızılcık Şerbeti”, 3.sırada Atv’de yayınlanan “Ateş Kuşları” yer aldı.AB’de ise 1.sırada “Kızılcık Şerbeti”, 2.sırada “Yalı Çapkını”, 3.sırada “Selçuk Tepeli İle Fox Ana Haber” yer aldı.

Yayınlandığı ilk günden beri reyting sıralamasında birinciliği Yalı Çapkını götürürken tahtını Kızılcık Şerbetine kaptırdı.

Dün akşam yayınlanan bölümüyle Kızılcık Şerbeti izleyiciden tam puan aldı. İddialı yapım yayınlanan bölümündeki sahneleriyle, Twitter’da Trend Topic (TT) oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X