Reytinglerde dibi gören dizi son anda atak yaptı!

Kanal D ekranlarında Pazar günleri izleyicilerle buluşan Bir Litre Gözyaşı dizisi, üzerinde büyük emek olan yapımlardan birisi.

Reytinglerde dibi gören dizi son anda atak yaptı!

Kanal D’nin büyük beklentilerle ekrana sürdüğü Bir Litre Gözyaşı dizisinin reytingleri kötü gelmekteydi. Son iki haftadır biraz yukarı yönlü çıkış yaşayan dizinin senaryosunda da değişiklikler kendini göstermeye başladı.

Senaryonun yeni isimlere geçmesi ile dizi daha da meraklandıran bir hal almaya başlayınca da gençlerin daha çok dikkatini çekti.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, dizi için yaptığı yorumda “yırttı” ifadesini kullandı. Yani dizi finalden döndü…

Bir Litre Gözyaşı ile ilgili görsel sonucu

Koloğlu, şöyle yazdı:

“‘Bir Litre Gözyaşı’, sanki tam da köşeden döndü. Nereden mi anlıyorum? Geçtiğimiz hafta kuzenlerin buluşmasından… Ev ahalisinin yeni kuşak üyeleri, bu diziye ilgi gösteriyor. Konusu gençlerin ilgisini çekiyorsa, yırttı diyebilirim. Dizi, macerayı ve entrikayı da beraberinde harmanlayarak, bir merak hali yaratmayı becerdi. Mesela, Muzaffer’in içine girdiği girdap ve Figen’i bekleyen sürpriz…

cihan mahir ile ilgili görsel sonucu

Bu ikili oldu

Cihan’la Mahir, romantik bir ikili oluşturdu. ‘Ayrılmasınlar’ ve Mutlu olsunlar’ fikirleri öne çıkacak. Ev ahalisi, “Cihan maşallah koşuyor, atlıyor. Anlaşılan hastalık, bize teşhis konulana kadar sunulan bir olaydı” yorumunda bulundu.”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X