Reytingleri alt üst eden Star TV’nin yeni dizisi, çekim hatasıyla olay oldu!

Mehmet Aslantuğ ve Ayça Bingol’ün başrollerinde yer aldığı Kardeş Çocukları dizisindeki çekim hatası, izleyicinin gözünden kaçmadı.

Reytingleri alt üst eden Star TV’nin yeni dizisi, çekim hatasıyla olay oldu!

Star TV’nin yeni dizisi Kardeş Çocukları dün yayınlanan 4. bölümüyle reytinglerde yine zirveye otururdu. Yeni bölümdeki çekim hatası ise dikkatli izleyicinin gözünden kaçmadı.

REYTİNGLERDE ZİRVEYE OTURDU

Star TV’nin yeni dizisi Kardeş Çocukları, dün akşam ekrana gelen yeni bölümüyle reytingleri zorlamaya devam etti. Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, ve Afra Saraçoğlu gibi güçlü isimleri bir araya getiren dize dün yayınlanan yeni bölümü ile reytinglerde zirveye oturdu.

KURGU HATASI ÇOK KONUŞULDU

Kısa sürede geniş bir izleyici kitlesine ulaşan Kardeş Çocukları’ndaki dün yayınlanan yeni bölümdeki çekim hatası ise izleyicilerin gözünden kaçmadı. Umay ile kavga eden Reşat kalp krizi geçiriyor. Bir anda yere yığılan Reşat’ın imdadına ise aynı evde yaşamadığı kız kardeşi Lebriz yetişiyor. Buraya kadar her şey normal gelebilir size ama Lebriz aynı evde yaşamamasına rağmen kendi evi gibi abisinin evine anahtarla girip hastaneye yetiştirmesi kurgu ve çekim hatası olarak görüldü.


 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X