Ricky Martin, Suriyeli erkek arkadaşıyla evleniyor

Ricky Martin geçtiğimiz yıl nişanlandığı Jwan Yosef ile yakın zamanda evleneceğini ve uluslararası bir düğün gerçekleştireceğini açıkladı. Ricky Martin ayrıca nişanlısıyla birlikte yaşadığı evin kapılarını da açtı.

Ricky Martin, Suriyeli erkek arkadaşıyla evleniyor

Dünyaca ünlü Porto Rikolu şarkıcı Ricky Martin, çok yakında Suriye doğumlu nişanlısı Jwan Yosef ile evleneceklerini duyurdu.

,9-qux4rr0kklaayljpu9zg.jpg
 

46 yaşındaki Ricky Martin nişanlısıyla yapacakları evlilik için “Uluslararası bir düğün yapmayı planlıyorum” ifadelerini kullandı.

,hzy66roko0wllco8zh52ra.jpg
 

Martin’in taşıyıcı anne aracılığı ile sahip olduğu 9 yaşında ikizleri bulunuyor. İkiz çocuklarına taşıyıcı anne sayesinde kavuşan Ricky Martin Suriyeli nişanlısıyla beraber yaşıyor.

,xcf4s3suk0wcesvrk8ruwa.jpg
 

Öte yandan ünlü şarkıcı Beverly Hills’te birlikte yaşadığı evinin kapılarını Architectural Digest dergisine açtı.

,jci5f7a39eoc9baxdxc3lg.jpg
 

44 yaşındaki Porto Riko’lu şarkıcı, dergiye verdiği röportajda, 1953 yılında inşa edilen, 13.8 milyon dolar (Yaklaşık 55 milyon TL) değerindeki yedi yatak odalı evin, aile yaşamı için çok uygun olduğunu söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X