Ringde 2 madalya

Aydın’da düzenlenen Büyükler Türkiye Gruplar Boks Şampiyonası’nda Bursasporlu boksörlerden İhsan Erdoğan altın madalya kazanırken, Yusuf Açık gümüş madalyanın sahibi oldu.

Ringde 2 madalya

Büyükler Türkiye Gruplar Boks Şampiyonası’nda Bursasporlu boksörler başarılı sonuçlara imza attı. Aydın’da gerçekleştirilen organizasyonda mücadele eden Bursasporlu boksörler 2 madalya kazanmayı başardı. Şampiyonada rakiplerini bir bir geçerek adını finale yazdıran 2 sporcudan İhsan Erdoğan şampiyon olurken, Yusuf Açık gümüş madalya kazandı. 5 Kasım’da başlayan ve dün sona eren organizasyonda 75 kiloda mücadele eden İhsan Erdoğan, finalde Antalya Kepezsporlu rakibini yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

FİNALE KALDILAR

Efeler Atatürk Spor Salonu’nda 24 ilden 80 sporcunun katıldığı şampiyonada +91 kiloda mücadele eden Bursasporlu diğer boksör Yusuf Açık ise finalde Fenerbahçeli rakibine yenilerek gümüş madalyada kaldı. Aydın’da tamamlanan organizasyon sonunda Bursasporlu iki boksör de ilk 4 içinde yer aldığı için Aralık ayının son haftasında düzenlenecek Büyük Erkekler Türkiye Boks Şampiyonası’na katılma hakkı kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X