Ringde yüzümüz güldü

Rusya’nın St. Petersburg şehrinde devam eden Yıldızlar Dünya Boks Şampiyonası’nda 52 kiloda mücadele eden Bursasporlu Ünal Kalkışım yarıfinale yükseldi.

Ringde yüzümüz güldü

Ermeni,Çin ve İsrail rakiplerini yenerek yarıfinale çıkan Ünal Kalkışım, bu turda İngiliz boksörle finale çıkma mücadelesi verecek. Bu arada bu yıl ilki düzenlenen Uluslararası Cumhurbaşkanlığı Boks Turnuvası’nda ringe çıkan milli boksörler 22 madalya kazanarak şampiyon oldu. 

10 ülkeden 115 erkek, 34 bayan boksörün katılımıyla gerekleştirilen turnuvada Bursaspor Abdülsamet Salih de bronz madalyanın sahibi oldu. Ağır sıklette mücadele eden Salih aldığı dereceyle yüzleri güldürdü. 

Bursaspor Boks Koordinatörü Ferman Muzaffer “Turnuvalar öncesinde sporcu arkadaşlarımız ile çok güzel bir çalışma dönemi geçirmiştik. Kendilerinden bu dereceleri bekliyorduk. Her iki boksörümüzü de tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bursaspor’u milli düzeyde çok iyi temsil ettikleri için kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X