Ringe Timsah çıktı!

Antalya’da gerçekleştirilen Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası 2. Grup müsabakalarında Bursasporlu boksörler 3 altın madalya kazandı.

Ringe Timsah çıktı!

Türkiye Boks Federasyonu tarafından Antalya’da gerekleştirilen Türkiye Büyükler Ferdi Boks Şampiyonası 2. Grup müsabakalarında Bursaspor fırtınası esti. Kemer’de gerçekleştirilen organizasyonda yeşil beyazlı ekip 3 altın madalya kazanarak önemli bir başarıya imza attı. Şampiyonada 60 kiloda Ulaş Memiş, 69 kiloda Çetin Özdemir ve +91 kiloda Yusuf Açık tüm rakiplerini geçerek kürsünün en üst basamağında yer aldı.

RAKİP TANIMADILAR

Dün sona eren organizasyonda Bursasporlu boksörler ringi adeta rakiplerine dar etti. Geniş katılıma sahne olan organizasyonda rakiplerinin bir bir geçen 60 kilodaki Ulaş Memiş, finalde de rakibini mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu. Yeşil beyazlı ekipten 69 kiloda Çetin Özdemir de finalde zorlanmadan galibiyete ulaşırken, +91 kilodaki Yusuf Açık rakip tanımadı ve altın madalyanın sahibi oldu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X