Rise of Empires: Ottoman’ın oyuncu kadrosunda kimler var? İşte merak edilenler

Başrollerinde Tuba Büyüküstün ve Birkan Sokullu’nun yer aldığı Osmanlı İmparatorluğu’nu farklı bir açıdan ele alan yeni belgesel dizi Rise of Empires: Ottoman’ın detayları belli oldu.

Rise of Empires: Ottoman’ın oyuncu kadrosunda kimler var? İşte merak edilenler

Başrollerini Tuba Büyüküstün, Cem Yiğit Üzümoğlu, Selim Bayraktar, Birkan Sokullu, Osman Sonant, Tolga Tekin, Ushan Çakır, Damla Sönmez’in paylaştığı belgesel dizi Rise of Empires: Ottoman 24 Ocak 2020’de yayınlanacak.
 

R66jaEdQhUylrNBK7a6gZg

Prof.Dr. A.M Celal Şengör ve Dr. Emrah Safa Gürkan danışmanlığında kaleme alınan, yapımcılığını Karga Seven ile birlikte STX Entertainment’in üstlendiği belgesel dizisinin yönetmen koltuğunda ise Emre Şahin oturuyor.
 

1ef8ZSHBhE2FYN4or3GKUg

Çekimleri İstanbul’da gerçekleşen Netflix dizisi Rise of Empires: Ottoman altı bölümden oluşuyor.
 

X4wXWKH6kUORwaOYWjhEkw

RİSE OF EMPİRES: OTTOMAN KONUSU

Rise of Empires: Ottoman, tarihe damgasını vuran padişahlardan Fatih Sultan Mehmet’in yükselişini ve İstanbul’un fethini konu alırken dönemin Osmanlı İmparatorluğu’nu farklı bir açıdan ele alıyor.
 

4-XJqnDZ0kquBeL_8rU4bg

Tuba Büyüküstün, daha önce dizide canlandırdığı karakterle ilgili “Aynaya bakıp, ‘Bu kadını son kez görüyorum’ dedim ve kostümleri çıkardım. Kendi adıma iyi bir şey çıkardığımı düşünüyorum” demişti.
 

h_P4icsQ402y8VD_hzuuVg

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X