Riva’da OLAY var!

450 günde yapılan Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri kapılarını OLAY Medya’ya açtı.

Riva’da OLAY var!

Türkiye Futbol Federasyonu tarihinin en önemli projeleri arasında yer alan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri hareketli bir günü geride bıraktı. 26 yıl önce TFF’ye Riva’daki arazi üzerine kurulan ve 14 ay gibi kısa bir süre yapımı tamamlanan tesislerde sporcular için herşey düşünülmüş. Tesislerin girişinde birçok farklı müze bölümü bulunuyor. İlk olarak Ay Yıldızlı formayı giymiş tüm oyuncuların fotoğraflarının olduğu bölüm ardından sırasıyla Türkiye liglerinde mücadele eden tüm profesyonel takımların logoları, Türkiye’nin kazanmış olduğu kupalar, Milli Takıma damga vurmuş efsaneler ve bugüne kadar giyilmiş tüm formalarımız.

Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nde ayrıca 5 adet futbol antrenman sahası, tenis kortları, mini golf sahası, mini gölet, yürüyüş alanları, koşu parkurları, açık otopark ve rekreasyon alanları bulunuyor. Tesis 17 bin 643 metrekarelik kapalı alanı, yönetim, konferans, toplantı, konaklama, sağlık kulübü, restoran gibi tüm idari ve sosyal alanları da bünyesinde barındırıyor. Yıllardır farklı otellerde ve tesislerde kampa girmek zorunda kalan Milli takımlar 8 bin metrekareden oluşan 3 katlı konaklama blokuyla, ikisi suit olmak üzere toplam 85 odalık bir barınma kapasitesine sahip.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X