Rize Günleri başlıyor

Daha önce Ankara ve İstanbul’da düzenlenen Rize’nin yöresel ve kültür unsurlarının tanıtıldığı Rize Tanıtım Günleri, bu yıl ilk kez Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin girişimi, Bursa Valiliği, Rize Valiliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi, Riz

Rize Günleri başlıyor

Dernek binasında düzenledikleri basın toplantısı ile etkinliği duyuran Bursa Rizeliler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Hızır Ofluoğlu, “Bu yıl ilkini gerçekleştireceğimiz Rize Tanıtım Günleri kapılarını 10 Mart  itibariyle Merinos AKKM’de Bursa’da yaşayan ve civar illerden gelen tüm vatandaşlarımıza açık olacak” dedi.

Etkinliğin temel amacının Bursa’da birlik ve beraberliği pekiştirmek olduğunu ifade eden Hızır Ofluoğlu, “Rize ve bölgede üretilen doğal ürünlerin, Rize’nin tüm ilçelerinin tanıtım stantlarının yer alacağı etkinlikte birçok sürpriz de misafirlerimizi bekliyor. Her günü dolu dolu geçecek olan Rize Tanıtım Günleri’nde çekilişler yapılacak, konuklara hediyeler dağıtılacak. Ayrıca yöremize dair lezzetlerin sunulacağı özel stantlarda misafirlerimizin damakları şenlenecek. 

Yöremizin önemli kültürel unsurlarından atmaca da burada olacak. Konuklar canlı atmacayı yakından görecek.Kısacası Rize bezinden, Rize simidine, Laz böreğinden Anzer balına kadar Rize’ye ait her şey bu organizasyonda yerini alacak” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X