Ro-Ro projesine yürütmeyi durdurma

Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Yalıçiftlik Mahallesi Ketendere mevkiinde Ro-Ro limanı yapılmasına ilişkin alınan kararıyla ilgili açılan yürütmeyi durdurma davasının sonuçlandığı bildirildi.

Ro-Ro projesine yürütmeyi durdurma

Mudanya Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Büyükşehir Belediye Meclisi’nin bölgede Ro-Ro limanı yapılmasına ilişkin alınan kararıyla ilgili Bursa 1. İdare Mahkemesi’nde görülen davada, yürütmeyi durdurma kararı verildiği belirtildi.

Bölgenin turizm amaçlı kullanılması gerektiğini ifade eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçenin turizm kenti olacağını ifade etti. Türkyılmaz, “Mudanya’nın tarihine, doğasına, tarım alanlarına sahip çıkacağımızı ve Mudanya’nın asla sanayi şehri olmayacağını, turizm ve tarımına değer veren projelerimiz olduğunu söyleyerek göreve geldik. Bu kararlılığımızı göstermek için üzerimize düşen ne varsa yapacağız” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X