Roberto Carlos, Side kampında Olay Spor’a konuştu

Brezilyalı çalıştırıcı, “Bursaspor UEFA’ya da gidebilir, daha yukarılarda da olabilir. Ancak 8. 9.’uncu olarak da ligi bitirebilir. Bunun için iyi organize olmak şart. Şenol Hoca gibi bir isimle Bursaspor bunu başarabilir” dedi.

Roberto Carlos, Side kampında Olay Spor’a konuştu

Bursaspor’un Side kampı dün start aldı. Akşam saatlerinde kampın yapılacağı otelde toplanan yeşil beyazlılar, bugünden itibaren hazırlıklarına yoğun bir tempoda devam edecek. 

Timsah’ın kamp yaptığı The Sense Otel’de Akhisar Belediyespor’da var. İlk devrenin son maçında Bursaspor’un 3-1 mağlup ettiği yeşil siyahlılar da takımın başına Roberto Carlos getirildi. Brezilyalı çalıştırıcı dün yeni takımıyla sözleşme imzaladı, ardından OLAY SPOR’a Bursaspor’a ilgili önemli açıklamalar yaptı. Ekibimize oldukça samimi konuşan Roberto Carlos özellikle Fernando Belluschi’yi öve öve bitiremedi. 

ŞİMDİ DAHA FARKLI

 

İşte Roberto Carlos’un Timsah hakkındaki önemli tespitleri: “Bursaspor’u yakından takip ediyorum. Ligin ilk yarısında Sivasspor’u çalıştırırken 3-0 kaybetmiştik. İyi bir takım, iyi futbol oynuyorlar ve iyi oyunculara sahipler. Her an skoru değiştirebilecek isimler mevcut. Bu bir takım için her zaman çok önemlidir. Ben Bursaspor’u seviyorum. Çünkü renkli bir camia. Sürekli kazanmak isteyen bir taraftarı var. Daum döneminde de Bursaspor iyi oynuyordu. Ancak şimdi daha bir farklı oynuyorlar.”

ORGANİZE OLMAK ŞART

“Bursaspor şuan ligi her yerde bitirebilir. Yeri her zaman üst sıralarda olmalı. Yönetimin futbolcuların, teknik heyetin bir araya gelerek takımı ileriye götürmesi gerekir. Bursaspor bu sezon UEFA’ya da gidebilir, daha yukarılarda da olabilir. Ancak 8. 9.’uncu olarak da ligi bitirebilir. Bunun için iyi organize olmak şart. Bursaspor bunu başarabilir. Şenol Hoca tecrübeli bir teknik adam. Türk futbolu için çok önemli bir isim. Takımının üzerindeki etkisini görebiliyoruz.”

Belluschi bir başka

Fernando Belluschi’den övgü dolu sözlerle bahseden Roberto Carlos, “Belluschi kaliteli, akıllı ve lider bir isim. Takım arkadaşlarını saha içersinde rahatlatıyor. Gerek defansa gerekse hücuma ciddi katkı sağlıyor. Josue’yi tanıyorum. O da kendisini sürekli geliştirmeye çalışıyor” dedi. Vatandaşı Jose Fernandao için de konuşan Carlos, “Fernandao büyük oyuncu. Rakip defanslar tarafından istenmeyecek bir forvet. Brezilya’da da bize karşı sürekli gol atıyordu. Bir takım için çok büyük bir kazanç” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X