Robin Van Persie Fenerbahçe ile anlaştı

Ünlü televizyon kanalı ESPN, Robin Van Persie’nin Fenerbahçe ile anlaştığını duyurdu.

Robin Van Persie Fenerbahçe ile anlaştı

Forvet bölgesini Fernandao ile güçlendiren Fenerbahçe, Manchester United’ın yıldız ismi Robin van Persie için girişimlerini sürdürüyor.

Robin van Persie transferinde son gelişme ise ESPN kanalında yaşandı. Canlı yayında Fenerbahçe’nin Robin van Persie’yi ikna ettiği ve anlaşmanın tamamlandığı açıklandı.

Üç gün önce canlı yayında konuşan van Persie’nin manejeri Kees Vos; “Görüştüğümüz kişilere yükümlülüklerimiz var ve bu yüzden bu konu hakkında bir şey söyleyemem. Şu an Hollanda’dayım, anlaşma olursa bunu açıklarız, şimdilik spekülasyondan ibaret” şeklinde açıklamada bulunmuştu.

Fenerbahçe’nin Hollandalı yıldıza önerdiği ücret açıklanmazken, Sarı-lacivertlilerin şu an Manchester United’dan haftalık 240 bin Pound kazanan Van Persie için bu miktarın üzerine çıkması gerektiği belirtildi.

Öte yandan, bugüne dek yaptığı doğru haberlere ses getiren İtalyan gazeteci Di Marzio da, Van Persie’nin Sarı-Lacivertliler’le anlaştığını yazdı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X