Robotlarının hizmet verdiği ilk genelev açıldı! İlgi büyük

Fransa’da cinsel ilişki robotlarının hizmet verdiği ilk genelev açıldı. Bilim insanları, yakın gelecekte benzeri yerlerin sayısının artarak bu durumun son derece normal karşılanacağını söylüyor.

Robotlarının hizmet verdiği ilk genelev açıldı! İlgi büyük

Fransa’nın başkenti Paris’te cinsel ilişki oyuncaklarının hizmet verdiği ilk gelenev açıldı. Gerçek kadınlar yerine plastik cinsel ilişki bebeklerini tercih eden erkekler için hizmet verecek olan işletmenin benzerlerinden hiçbir farkı yok.

İSTEDİKLERİ MODELİ SEÇİYORLAR

İçinde bir kaç oda bulunan genelev, müşterilerine silikon bir model robot veriyor. İçeride farklı şekilde giydirilmiş, farklı şekil, renk ve ebatlarda cinsel ilişki robotları bulunuyor. Müşterilerin bu robotlardan istediğini seçme hakkı var.

30 YIL İÇİNDE TAMAMEN NORMAL OLACAK

Turistlerin büyük ilgi gösterdiği genelevin ücreti 30 euro yani yaklaşık 140 Türk Lirası. Bilim insanları 30 yıl içinde bir robotla cinsel ilişkiye girmenin tamamen normal karşılanacağını söylüyor.

ROBOTLARA İLGİ BÜYÜK

Son zamanlarda yapılan bir araştırma, her 5 Alman erkekten birinin robotlarla ilişkiye girmek istediğini ve her 20 kişiden birinin ise bir robota aşık olabileceğini söylediğini gösteriyor.

HIZLA ARTACAK

2017 yazında Avusturya’da açılan be Fanny isimli robotun hizmet verdiği benzer bir işletmenin gerçek kadınların çalıştığı bir genelevden daha fazla müşteri çektiği açıklanmıştı. Cinsel ilişki robotlarının hizmet verdiği benzer yerlerin Avrupa’da bu sene içinde hızla artmasının beklendiği söyleniyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X