‘Rol için karizmayı çizerim’

Yahşi Cazibe’nin Simge’si güzel oyuncu Hande Katipoğlu, Olay Çekirge’ye yaptığı özel açıklamada en kötü rolleri bile düşünmeden oynayabileceğini söylüyor.

‘Rol için karizmayı çizerim’

Ünal ÖZBAY

 

Ekranda canlandırdığı aptal sarışın Simge rolüyle çok sevilen Hande Katipoğlu, Olay Çekirge’ye verdiği röportajda samimi açıklamalara imza attı. 

Mesleği gereği her türlü rolün altından kalkabileceğini söyleyen Katipoğlu, ‘Oyuncu rolünü canlandırırken, güzel görünme kaygısını taşımamalı. Bu meslekte bir hastayı, talep görmeyen bir kadını da oynayabilirsin. Böyle roller gelmesi durumunda karizmayı çizme pahasına oynarım. Gerçi bir karizmam da yok. Yeter ki içme sinsin’ dedi.

AZERBAYCAN’DA FİLM ÇEKECEK

Şöhreti yakaladığı ‘Yahşi Cazibe’ dizisinin Azerbaycan’da da sevilmesi üzerine ülkeden film teklifi alan Hande Katipoğlu, çok mutlu olduğunu söyledi. Eylü’de yeni filmini çekmek için Azerbaycan’a gidecek olan Katipoğlu, ‘Dizinin yarattığı etkiyle Azeri yapımcılar benimle çalışmak istiyorlar. Ben de değerlendirmek istedim. Filmdeki tek Türk oyuncu şu an için benim’ dedi. Katipoğlu, yeni sezonda ise bir dizi ve tiyatro oyununun olacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X