Rolü için boksör oldu

Oyuncu Sarp Levendoğlu, yeni filmi ‘Deliormanlı’da canlandıracağı boksör karakteri için, tıpkı bir sporcu gibi antrenman yapıyor.

Rolü için boksör oldu

İNANDIRICI OLMASI İÇİN

Yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı ‘Deliormanlı’ filminin başrol oyuncusu Sarp Levendoğlu, aralık ayında başlayacak çekimler için çalışmalarına devam ediyor. Filmde Avrupa Şampiyonu boksörü Savaş Türkyılmaz’a hayat verecek olan oyuncu, ‘Seyirci filmi izlerken, ‘böyle boksör mü olur?’ demesin diye çalışmaya erken başladım. Daha şimdiden kas yapımı, tıpkı bir boksörün kas yapısına dönüştürdük’ dedi.

SARP’TA SAVAŞ’I GÖRÜYORUM

Çalışmalarını eski bir Balkan boks şampiyonu olan Ali Çıtak’la sürdüren Sarp Levendoğlu, rolünün hakkını fazlasıyla vereceğini söylüyor. Yönetmen Murat Şeker ise bu filmde oyuncusuna çok güveniyor ve, ‘Bugüne kadar rolüne böyle hazırlanan oyuncuyla karşılaşmadım. Sarp’a baktığımda karşımda ‘Deliormanlı’ Savaş Türkyılmaz’ı görüyorum. Bu da çekimlere başlamak için bizi heyecanlandırıyor’ diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X