Roma heyecanı!

30 Haziran- 4 Temmuz tarihlerinde İtalyan sinema seyircisiyle buluşacak olan ‘Roma Türk Filmleri Festivali’, Türkiye’den de ünlü isimleri ağırlayacak.

Roma heyecanı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı’yla Başbakanlık Tanıtma Fonu Kurulu’nun katkılarıyla gerçekleştirilen festivalin 30 Haziran Perşembe akşamı yapılacak gala gecesinde usta oyuncu Şener Şen’e ‘Onur Ödülü’ verilecek. 

Ödülü, dünyaca ünlü yönetmen Ferzan Özpetek takdim edecek. Ödülünü almak için Roma’ya gidecek olan usta sanatçının başrolünü oynadığı ‘Muhsin Bey’ filmi de festival kapsamında İtalyan seyircilerin karşısına çıkacak.

‘ANNEMİN YARASI’ YOLA ÇIKIYOR

Festival bu yıl, Villa Borghese bahçeleri içindeki Casa Del Cinema’da yapılacak gala gecesi ve sonrasında gösterilecek ‘Annemin Yarası’ filmiyle perdelerini açıyor. Gecede filmin başrol oyuncuları Meryem Uzerli, Ozan Güven, Belçim Bilgin ve Bora Akkaş’la filmin yönetmeni Ozan Açıktan da hazır bulunacak. Oyuncular, kırmızı halıda yürüyerek İtalyan sinema seyircisini selamlamak için yarın Roma’ya hareket edecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X