Romanlar Derneği’den Bozbey’e ziyaret

Bursa Romanlar Derneği Başkanı Efkan Özçimen, Roman Gençlik ve Spor Kulübü Derneği yönetimiyle birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde ziyaret etti.

Romanlar Derneği’den Bozbey’e ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Halk Evi’ndeki makamında Bursa’da yaşayan Romanlarla bir araya geldi.

Bursa Romanlar Derneği Başkanı Efkan Özçimen ve Roman Gençlik Spor Kulübü Derneği yönetimi Başkan Bozbey ile şimdiye kadar yapılan çalışmalar ve bundan sonra  neler yapılabileceği konusunda sohbet ettiler. 

Roman kültürünün dünyanın her yerine yayılmış zengin ve renkli bir kültür olduğunu belirten Başkan Bozbey, “Bu zenginliği yaşatmak hepimizin görevi. Romanlar, Türkiye mozaiğinin vazgeçilmez parçası. Biz de Nilüfer Belediyesi olarak neredeyse bütün etkinliklerimizde sahne alan Roman Orkestrası’nı kurduk. Etkinliklerimizde yer alan orkestra  Nilüfer’de hayatımıza ritim katıyor” diye konuştu. 

Nilüfer Belediyesi’nin insan odaklı projelerinden de bahseden Başkan Bozbey, 8 Nisan Dünya Romanlar Günü’nü de kutladı. 

Bursa Romanlar Dernek Başkanı Efkan Özçimen de Başkan Bozbey’i hayata geçirdiği örnek çalışmalarından dolayı kutladı. Romanların sadece seçim döneminde hatırlandığının altını çizen Özçimen, milletvekili aday listelerinde ilk kez romanların temsil edilmesinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X