Romanlardan ‘uyuşturucuya hayır’ yürüyüşü

Karacabey’de Roman vatandaşlar uyuşturucuyu protesto için yürüdü.

Romanlardan ‘uyuşturucuya hayır’ yürüyüşü

Roman vatandaşların çoğunlukta olduğu Karacabey Saadet Mahallesi uyuşturucuya savaş açtı. 

Muhtar Hüseyin Üzer öncülüğünde başlatılan “Sevgi Çiçeklerimiz Kurumasın – Uyuşturucuya Hayır” kampanyası çerçevesinde yürüyüş düzenleyen Roman vatandaşlar, taşıdıkları pankartlarla uyuşturucuya karşı mesajlar verdi. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu anlamlı eylem sebebiyle mahalle gençleri ve muhtarını tebrik etti.

Muhtar Hüseyin Üzer, mahalle olarak uyuşturucuya savaş açtıklarını kaydederek, “Bu illetten çocuklarımızı ve gençlerimizi kurtaracağız. Uyuşturucuyu mahallemizde görmek istemiyoruz. Bunu bitirmek adına sonuna kadar mücadele edeceğiz. Uyuşturucu illetinin son bulması adına bizler elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu konuda tek arzumuz devletimiz bu mücadelemizde bizi yalnız bırakmasın. Uyuşturucunun en büyük dostu işsizlik ve yoksulluktur. Mahallemizdeki işsizlik ve yoksulluğun asgariye indirilmesi lazım. Çünkü işi olan birinin uyuşturucu ile işi olmaz. Gençlere sahip çıkılmasını istiyoruz” şeklinde konuştu.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ve CHP İlçe Başkanı Gönül Avil ve siyasilerin de destek verdiği yürüyüş oyun havalarıyla sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X