Romanspor koşar adım!

Kırmızı beyazlılar kendisi gibi 1. Amatör Küme hesapları yapan Vakıfspor’u Kadir’in golüyle geçerek 3’te 3 yapmasını bildi.

Romanspor koşar adım!

TOLGA ÖZTAŞ

2. Amatör Küme 4. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Romanspor, 3. hafta maçında Vakıfspor’u 1-0 yenerek üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı. Oldukça çekişmeli geçen maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda daha etkili olan Romanspor, 59. dakikada Kadir’in şık golüyle 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca kırmızı beyazlılar kritik maçta 3 puanı cebine koymasını bildi. Maç sonunda ise her iki takım oyuncuları arasında kısa süreli bir gerginlik yaşandı.

SAHA: Vatan

HAKEMLER: Murat Güleç (**), Eyüp Karademir (*), Adem Diken (*)

GOL: Dk.59 Kadir (Roman)

ROMANSPOR: Yücel (**), Ramazan (***), Abdullah (**), Cevat (**) (Dk.46 Kadir ***), Ceylan (**), Erdem (**), Ferhat (**), Emir (**), Oğuz (**), Tuncay (***), Bahadır (**)

VAKIFSPOR: Tekin (**),Yusuf (*), Mahir (**), Can (*) (Dk.63 Ozan *), Fuat (*), Adem Usta (*) (Dk.63 Süleyman *), Yasin (**), Bayar (*), Adem Elpe (*), Nihat (*), Halil (*)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X