Romantik Komedi için 3 film kaçtı!

Romantik Komedi 3 filmine başrolünü oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisi nedeniyle başlanamadığı iddialarına sert çıkan Engin Altan Düzyatan, bu proje için üç teklifi reddettiğini söyledi.

Romantik Komedi için 3 film kaçtı!

HEPİMİZ MAĞDUR OLDUK

Bir Arap kanalına konuk olan Engin Altan Düzyatan, Romantik Komedi 3 filminin çekimlerine Diriliş Ertuğrul’daki karakteri nedeniyle bir türlü başlanamadığı yönündeki iddialara cevap verdi. Sorunun kendisinden değil, tam aksine prodüksyon ve senaryodan kaynaklandığını belirten sanatçı, “Aslında hepimiz madur durumda kaldık. Çünkü ben ‘Romantik Komedi-3’ü çekeceğiz diye 3 filmi reddetmiştim. Diğer arkadaşlarım aynı şekilde. Böyle bir amatörlükten dolayı çekilmemesi açıkçası canımızı sıktı. Çünkü 1 yılımı sinema filmi çekmeden geçirmiş oldum’ dedi.

BABALIK HEYECANI SARDI

4 ay sonra anne olmaya hazırlanan eşi Neslişah Alkoçlar’la büyük bir heyecan yaşadıklarını da belirten Engin Altan Düzyatan, henüz ne isim koyacaklarına karar veremediği oğlu için şimdiden bir bisiklet aldığını itiraf etti. Oğluyla ilgili planlarını şimdiden yapmaya başlayan Düzyatan, ‘Allah kısmet ederse ilk bisikletini aldım. Eğer sağlıklı dünyaya gelir ve 2-3 yaşına gelirse ona ilk almak istediğim şey motosiklet. Ben büyük motosiklete binerim o da küçük motosiklete biner. En azından şu an böyle şeylerden korkmuyorum. Kendisini sakatlayabileceği şeyleri küçük yaşta yaptırmaya çalışacağım zaten’ dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X