Ronaldinho mu, Batalla mı, Josue mi?

Brezilyalı yıldıza ‘talibiz’ dendi, abisi gelişmeleri yalanladı. Batalla’nın dönüşüne yeşil ışık yakılırken, Josue için Portekiz’de çalışmalar sürüyor. Maliyetleri yüksek, aynı özellikteki 3 oyuncu akıllarda soru işareti bıraktı.

Ronaldinho mu, Batalla mı, Josue mi?

Bursaspor camiası son günlerde gündeme gelen transfer haberleriyle adeta neye uğradığını şaşırmış durumda. İlk olarak Brezilya’nın dünyaca ünlü yıldızı Ronaldinho gündeme geldi. 35 yaşındaki starla görüşmelere başladıklarını ve Timsah Arena’ya getirmek istediklerini belirten Başkan Recep Bölükbaşı’nın bu ifadelerinden sonra Ronaldinho’nun menajerliğini yapan abisi Roberto Assis böyle bir durumun söz konusu olmadığını açıkladı. 

ABİSİ YALANLADI

Assis ‘Türkiye’den Bursaspor da dahil olmak üzere hiçbir kulüple görüşmemiz olmadı. En son Beşiktaş’la temasımız olmuştu, görüştük ama anlaşamadık. Şu an için hiç kimseyle bir temasımız yok. Ronaldinho, Meksika’da futbol hayatını sürdürüyor ve orada gayet mutlu. Orada devam etmeyi düşünüyor’ ifadelerini kullandı. Ronaldinho’nun sonra Pablo Martin Batalla sesleri yeşil beyazlı kulüpte yükselmeye başladı. 

BATALLA AÇIKLAMASI

Başkan Recep Bölükbaşı, Çin’de oynayan 31 yaşındaki Arjantinli yıldızın Bursa’ya dönmek istediğini belirterek, ‘Yuvaya getirmek istediğimiz Batalla, bize haber gönderdi. ‘Siz yeter ki, Çin kulübü ile bonservisimi halledin. Ben yıllık maaşımda gereken kolaylığı sağlamaya hazırım’ dedi. Bursa’yı unutamadığını söyleyen şampiyon apoletli oyuncumuzu Timsah Arena’da taraftarımızla buluşturmayı hedefliyoruz. Bu transferi de en kısa zamanda çözmek istiyoruz’ diye konuştu.

JOSUE İÇİN PORTEKİZ’E

Bilindiği gibi Başkan Bölükbaşı, sezon başında Porto’dan kiralanan Filipe Josue’nin bonservisini almak için de görüşmelere başladıklarını açıklamıştı. Bölükbaşı, bu doğrultuda bir ismi Portekiz’e gönderdiklerini ve mesafe katettiklerini belirtmişti. Yeşil beyazlı camianın yapılan bu açıklamalardan sonra kafası allak bullak oldu. Maliyetleri yüksek, aynı özellikteki 3 oyuncu akıllarda büyük soru işareti bıraktı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X