Ronaldo’dan Enes Ünal itirafı; Kalması çok zor…

Vallodolid Başkanı Brezilyalı eski futbolcu Ronaldo, 2 sezondur takımda kiralık olarak forma giyen milli futbolcunun takımda kalmasını istediklerini ancak, bu olasılığın düşük olduğunu söyledi.

Ronaldo’dan Enes Ünal itirafı; Kalması çok zor…

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) kulüplerinden Real Valladolid’in başkanı olan eski Brezilyalı futbolcu Ronaldo Nazario, milli futbolcu Enes Ünal’ın gelecek sezon kadrolarında kalmasının çok zor olduğunu söyledi.

Ronaldo, Villarreal’den kiralık olarak iki sezondur Valladolid takımında oynayan milli futbolcu Enes Ünal’ı övgü dolu sözler söyledi. İnşallah Enes bir yıl daha kadromuzda olur ama ben bu olasılığı çok zor görüyorum diyen Ronaldo şunları söyledi:

ÇABA HARCAYACAĞIZ
“Bizim için çok önemli bir futbolcu ama şimdi kendi takımına (Villarreal) dönmek zorunda. Biz elbette ona sahip olmak isteriz ama bu bize bağlı değil. Fakat şunu söyleyebilirim ki, Enes’i kadromuzda tutmak ve gollerine bizde devam etmesini sağlamak için büyük bir çaba harcayacağız.”

Villarreal kulübüyle Haziran 2022’ye kadar geçerli sözleşmesi olan 23 yaşındaki milli futbolcu Enes Ünal, kiralık olarak oynadığı Valladolid ile olan sözleşmesinin bu sezon sonunda bitmesinden dolayı Villarreal’e geri dönecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X