Rota Kazakistan

Bursaspor, Patrick Twumasi için tüm şartları zorluyor… 23 yaşındaki Ganalı futbolcunun transferini bitirmek için İdari Menajer Hüseyin Gedik’in Astana’ya gitmesi gündemde.

Rota Kazakistan

Kanatlara takviye yapmak isteyen ve bu doğrultuda transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Astanalı Patrick Twumasi için yoğun mesai harcıyor. Kazakistan 1. Ligi’nde maddi anlamda büyük sıkıntı yaşayan Astana’nın önceki gün Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu’nda Legia Varşova’ya 1-0 yenilmesine karşın tur atlaması yönetimin planlarını alt üst etti. 

Başkan karar aldı

Başkan Ali Ay, 23 yaşındaki kanat oyuncusunun transferi için İdari Menajer Hüseyin Gedik’i acilen Kazakistan’a gönderme kararı aldı. Başakşehir karşılaşmasına kadar kanada en azından bir oyuncu takviyesi yapmayı planlayan yeşil beyazlılar, Kazakistan’da bu transfere noktayı koymayı planlıyor. Astana’da 123 maçta 44 gol atıp, 23 asist yapan Patrick Twumasi, Letonya’da ise 32 maçta 16 gol 4 asistle oynadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X