Rotman işi haftaya çözülecek

Tecrübeli oyuncunun Bursaspor’u istemesinden sonra Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ Bursaspor’a ilk görüşmede olumlu yanıt verdi.

Rotman işi haftaya çözülecek

Bursaspor’un transfer listesindeki isimlerden biri olan Rajko Rotman için temaslar devam ediyor. 

6 numara için birçok ismi gündemine alan yeşil beyazlılar, bonservisi Başakşehir’de olan Rotman’da karar kılmıştı. Geçen sezonun devre arasında gittiği Kayserispor’da başarılı bir dönem geçiren ve birçok takımın listesine giren tecrübeli orta saha için Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın Başkan Ali Ay’la yaptığı ilk görüşmede olumlu görüş belirttiği öğrenildi.

BONSERVİS NE KADAR OLACAK?

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın yeni sezon kadrosunda görmek istemesine rağmen Rotman’ın Bursaspor’u tercih etmesinden sonra transferde roller değişmişti. 

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ önümüzdeki hafta yapılacak ikinci görüşmede ne kadar bonservis ücreti talep edeceği de merak ediliyor. Bilindiği gibi deneyimli oyuncunun İstanbul temsilcisiyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunuyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X