Rövanşı kaybetti: 0-3

Büyükşehir Belediyespor, ligin ilk maçında devirdiği Eczacıbaşı karşısında etkili olmasına karşın yenilgiye engel olamadı.

Rövanşı kaybetti: 0-3

Avrupa’da dolu dizgin giden Büyükşehir Belediyespor, Sultanlar Ligi’nde ikinci yarının ilk maçında deplasmanda Eczacıbaşı’na 3-0 mağlup oldu. Ligin ilk maçında rakibini 3-2 mağlup etmeyi başaran Bursa ekibi, Eczacıbaşı Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada rakibini zorlamasına karşın yenilgiyi önleyemedi. Nefes kesen ilk sette file önünde zaman zaman etkili gözüken yeşil beyazlılar, son bölümdeki çabasına karşın rakibinin 26-24’lük üstünlüğünü önleyemedi.

YETERLİ OLMADI

İkinci sette de file önünde istekli gözüken Büyükşehir Belediyespor, basit hatalar yapınca seti 25-20 kaybetti. Karşılaşmanın üçüncü seti de nefes kesti. Bu sette iyi bir oyun sergileyen Bursa ekibi, rakibi karşısında 24-22 üstünlüğü yakalamasına karşın kendisi için yeterli olacak 1 sayıyı alamadı. Büyük heyecanın yaşandığı bu seti de 28-26 kaybeden yeşil beyazlılar, karşılaşmadan 3-0 mağlup ayrıldı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X