Rövanşı kaybetti

İnegöl Belediyespor Erkek Voleybol takımı, ligin ilkyarısında deplasmanda set vermediği Fenerbahçe’ye evinde 3-1 mağlup oldu.

Rövanşı kaybetti

SADULLAH ORGAN

Erkekler Voleybol 1. Ligi’nin ilkyarısında sergilediği perfonmansla göz dolduran İnegöl Belediyespor, evinde Fenerbahçe’ye 3-1 mağlup oldu. İnegöl Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Bursa ekibi, file önündeki üstünlüğünü korudu ve ilk seti 25-19 aldı. İkinci sette üstünlüğü kaybeden turuncu mavililer, rakibinin 25-17 üstünlüğüne engel olamadı.

İSTEKLİ OYUN YETMEDİ

Karşılaşmanın üçüncü setinde zaman zaman etkili olan İnegöl Belediyespor, son bölümde basit hatalar yapınca seti 25-23 kaybetti. Dördüncü sette de istekli bir görüntü sergileyen Bursa ekibinin çabası yeterli olmadı ve seti 25-22, maçı da 31 kaybetti. Turuncu mavililer, bu sonuçla ligdeki 16. maçında 9. yenilgisini aldı.

SALON: İnegöl

HAKEMLER: Onur Hoşnut (**) Salim Bektaş (**)

SETLER: 25-19, 17-25, 23-25, 22-25

SÜRE: 118 dakika (27, 26, 31, 34)

İNEGÖL BELEDİYESPOR: Cansın (**) Aslan (**) Gazmend (***) Mehmet (**) Gomez (***) Yordanov (**) (Özer-libero **, Faik **, Çağlar **, Beytullah **, Görkem **)

FENERBAHÇE: Selçuk (**) Cabral (***) Sabit (**) Metin (***) Guillaume (***) Pajnek (**) (Mehmet-libero **, Ender **, Metehan **, Uğur **, İzzet **)

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X