‘Ruhum arabesk şarkılarım pop’

Önceki akşam Almira Otel’deki düğününde sahne alan Merve Özbey, konser öncesi yaptığı açıklamada birçok Türk vatandaşı gibi kendisinin de içinde bir arabeskçi olduğunu söyledi.

‘Ruhum arabesk şarkılarım pop’

HANGİMİZ DİNLEMEDİK Kİ?

Şarkılarıyla son dönemin dikkat çeken popçularından Merve Özbey, önceki gece partneri Erdem Kınay ile birlikte Almira Otel’deki düğününde konukları eğlendirdi. Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özbey, birçok Türk vatandaşı gibi arabeskten hoşlandığını dile getirdi. Özbey, ‘Ruhum arabesk şarkılarım pop. O arabesk hepimizin içinde var. Hangimiz bir Cengiz Kurtoğlu, Müslüm Gürses, Orhan Gencebay dinlemedik?’ dedi.

ESİNLENME OLUR, ÇALINTI ASLA

Son dönemde özellikle kliplerinde yabancı sanatçılardan esinlenen hatta birebir kopyalanan meslektaşlarına da gönderme yapan Merve Özbey, kendisinin de zaman zaman dünya yıldızlarını örnek aldığını söyledi. Özellikle Beyonce’u beğendiğini ve şovlarını takip ettiğini belirten Özbey, ‘Mesela bende Beyonce’un kıyafetlerine bakıp esinlendiğim oluyordur. Esinlenme olabilir, ama direk çalmaya elbette ben de karşıyım’ dedi.

Merve Özbey, arkadaşımız Fırat Toraman’la görüştü. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X